Bruiloft

€ 495,- all in

4 á 5 lessen

Wateringen

Openingsdans

Jou openingsdans door de trouwdans-expert! De bruidsjurk uitgezocht, het bruidsboeket geregeld, de uitnodigingen verstuurd en de locatie bezocht. Je bent er bijna klaar voor, maar dan bedenk je je: de openingsdans! Wij weten dat er heel veel tijd en denkwerk in gaat zitten om een openingsdans voor je bruiloft te maken die echt bij jullie past en – heel belangrijk – waar je je comfortabel bij voelt.

 

Wij helpen je graag!

– We nodigen je eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in de dansstudio. Omdat we nauw gaan samenwerken, is het heel belangrijk dat je een ‘klik’ met ons voelt.

– Jullie kiezen 1 of meerdere nummers uit die je graag wilt gebruiken voor de bruiloftsdans. Langzaam of snel, het maakt niet uit. Wij verzorgen een muziekmix voor jullie.

– Hierna gaan we aan de slag met het maken van een choreografie. In circa 4 of 6 lessen leren we die aan jullie. Zelfs als je nog nooit gedanst hebt. Beloofd!

– De afgelopen jaren hebben we al tientallen bruidsparen geholpen aan een openingsdans. Er werd gewalst, er werden breakdance moves gedaan, salsa gedanst, gehiphopt, gelift… Er waren special effects, hele romantische dansen. Maar vooral: er was ontzettend veel plezier en geweldige resultaten!

 

Het pakket wat wij jullie aanbieden

– Kennismakingsgesprek
– Muziek mix.
– 4 prive lessen. Mocht het niet in 4 lessen lukken krijgt u de 5 en/of 6de les van ons.
– 2 docenten die altijd aanwezig zijn.

Hebben jullie intresse in de prive lessen?

Twijfel niet en mail of bel dan gerust!